Първоначално публикувано от Alfa User
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Национална среща на Алфа 155 - дискусия
Collapse
X
-
Айдееее ... шшшшшт !
Че после ще ни разнасят из цялото Алфа-пространство във www-то
Заемете се сериозно със преводите, че срока е до ПЕТЪК!
За да вземете тениски, трябва да са платени - не ги правя аз или мой познат, а са поръчани във фирма, на която хич не й дреме за националната сбирка на Алфа Ромео ...
Мариане, вземи сръчкай Vaklinator-а и Alf, че нямат заявени менюта ... и тениски !Last edited by Alfa User; d.m.y г., 22:29.
Comment
-
Първоначално публикувано от Alfa User Покажи съобщениеТака, последно инфо за тениските - окончателната цена е 9 (девет) български лъва за брой.
Успяхме да минем на по-ниската цена заради бройките.
Парите ви очаквам да пристигат в моята сметка най-късно до ПЕТЪК, а данните за превода са :
IBAN : BG90STSA........................ , BIC : STSABGSF , Александър Димитров
Моля ви в полето за основание за превода да впишете
"Х(бройката) бр тениски 155 - (ника ви)",
за да знам за какво става дума.
Малко повече подробности за самите тениски ще ви дам утре.
Oстаналата част от парите (за спане и вечеря) ще събирам на самата среща, при всеки удобен случай.
също така по повод парите, нямаш никаква грижа да ти ги пусна, само те моля да погледнеш ЛС-то си от мен.
благодаря ти и до скороLast edited by Alfa User; d.m.y г., 19:19.Alfa Romeo 159 2.4 20V JTDm SW TI Q4 2007
Alfa Romeo 156 1.9 16V JTDm SW Sport 2005 - втората бивша
Alfa Romeo 155 2.0 8V TS 1995 - бившата мръсница
sigpic
Comment
-
и едно питане кой ще има желание да ме повози на някоя В6-ца ... ??да направя разлика ..
Comment
-
Първоначално публикувано от rumenti77 Покажи съобщениеМене малко си ме пропуснал с тениските.Аз искам вариант 1 размер L,1 бр.мерсаж за фниманието.
Comment
-
Надявам се ще проявите разбиране за разчистването - за да върви всичко точно, ви се ровя из постовете по сто пъти за да не пропусна нещо. Сами се сещате, че тия общи приказки са адски излишни тука...
Темата е само и единствено за обсъждане на националната среща !
Извинявам се за тона, но се налага да се оправям сам с доста неща ... а това си е голям гърч ша знаете ... Не знам колко ще трябва да ме черпите послеLast edited by Alfa User; d.m.y г., 00:45.
Comment
-
Първоначално публикувано от Alfa User Покажи съобщениеТака, последно инфо за тениските - окончателната цена е 9 (девет) български лъва за брой.
Успяхме да минем на по-ниската цена заради бройките.
Парите ви очаквам да пристигат в моята сметка най-късно до ПЕТЪК, а данните за превода са :
IBAN : BG90STSA..................... , BIC : STSABGSF , Александър Димитров
Моля ви в полето за основание за превода да впишете
"Х(бройката) бр тениски 155 - (ника ви)",
за да знам за какво става дума.
Малко повече подробности за самите тениски ще ви дам утре.
Oстаналата част от парите (за спане и вечеря) ще събирам на самата среща, при всеки удобен случай.
ПП: Колега евала за търпението и ентусиазма с който ни организираш и събираш, без такъв огранизатор нищо няма да стане. Аз не бих се справил за това още веднъж ЕВАЛАLast edited by Alfa User; d.m.y г., 19:19.92' Alfa Romeo 33 1,4 boxer SW(66kW)-бивша
95'Alfa Romeo 155 1,9TD(67kW)-бивша
90'Alfa Romeo 33 1.7 16V boxer(97kW) -бивша
00'Alfa Romeo 146 1.9JTD(77kW+)-настояща
Comment
-
Здравейте!
Относно вечерята - вариант "Б" за двама
Относно тениските 2 броя вариант 2 размер "L"
За преспиването - ако има възможност за стая с 2 легла или остава както съм в списъка.
Парите за тениските ще бъдат преведени сега.Last edited by vaklinator; d.m.y г., 13:40.Alfa 155 2.0TS 8V '93
sigpic
VW LADAVAGEN '81
CHRYSLER 3.3L V6 - БИВШ
Comment
-
Име на получателя Александър Димитров
Номер на сметка на получателя (IBAN) BG90 STSA ......................
Състояние Извършено плащане
Дата 15.07.2009
Това е за 2бр. фланелки - парите ги пуснах през epay.
Last edited by Alfa User; d.m.y г., 19:20.
Даването на газ, води до пристрастяване!
Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
Volvo V50 2.0D by RuBig
Comment
-
До тук получените пари за тениските са от :
- Alfa Corse - 18 лв за 2 бр;
- wrc - 18 лв за 2 бр;
- DJ - 9 лв за 1 бр;
- jandarm - 18 лв за 2 бр;
- AnastasKOSTOV-REX - 18 лв за 2 бр;
- TRENDi - малко повече от 18 лв за 2 бр
- 1239 - 9 лв за 1 бр;
- vesak - 18 лв за 2 бр;
- mitaka_111 - 18 лв за 2 бр;
- Madjo - 27 лв за 3 бр;
- gboiaj - 18 лв за 2 бр;
- Buxalkata - 18 лв за 2 бр;
- Furious 155 - 18 лв за 2 бр;
- arieca155 - 18 лв за 2 бр;
- vaklinator - 18 лв за 2 бр;
- Wolfy - 18 лв за 2 бр;
- rumenti77 - 10 лв за 1 бр;
- MUROMAN - 72 лв за 9 бр;
@ Furious 155 и vaklinator - вашите преводи ще се появят в сметката ми след 16.00ч вероятно.Last edited by Alfa User; d.m.y г., 19:30.
Comment
Comment